Taidehalli Häme

Taidehalli Häme | Avoinna tito 1118, pe 1117, lasu 1115 | Hallituskatu 14, 13200 Hämeenlinna

Näyttelyhakeminen

HAKUOHJEET

Taidehalli Häme näyttelyhaku vuoden 2023 alkupuolelle päättyi 29.10.2021.

Näyttelyaikaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka sisältää näyttelysuunnitelman, ansioluettelon sekä 5-10 kuvaa viimeaikaisesta tuotannosta. Myös toivomuksen ajankohdasta ja mahdollisista muista näyttelysuunnitelmista voi mainita hakemuksessa. Hakemuksen voi toimittaa postitse tai sähköisenä. Sähköinen hakemus lähetetään yhtenä pdf-kokonaisuutena. Laita aihekenttään: Näyttelyhakemus

Sähköinen hakemus:
taidehallihame@gmail.com

Postitusosoite (postileima riittää):

Ars-Häme ry / Taidehalli Häme
Hallituskatu 14
13100 Hämeenlinna

Näyttelyaika on 4 viikkoa, johon sisältyy ripustus, avajaiset ja purkupäivä.
Näyttelyvuokra on Ars-Häme ry:n jäseniltä 700 € ja muilta 900 € vuonna 2023.

Näyttelyvuokraan sisältyy em. tilan ja laitteiston käytön lisäksi näyttelyvalvonta, ripustusapu, näyttelyvalaistuksen rakentaminen, näyttelyn purkuapu, kutsujen ja julisteiden taittoapu, näyttelyn tiedotus-, markkinointi- ja opastuspalvelu sekä avajaistarjoilu.

Kutsujen painatus- ja postituskulut ovat taiteilijan vastuulla, mutta markkinointi voidaan tehdä myös kokonaan sähköisesti. Myyntiprovisio on 30 %.

Näyttelyt valitsee Ars-Häme ry:n vuosikokouksen valitsema 5-henkinen näyttelytoimikunta.

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja tai taidehallihame@gmail.com

Taidehalli Häme tilasta:

Taidehalli Häme sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa. Galleriatilan pinta-ala on noin  70 m2.   Kaksi seinää on valkoiseksi maalattua lattialastulevyä ja yksi seinä valkoiseksi maalattua betonia. Lattia on sinistä muovimattoa.  Tila tarjoaa korkealaatuiset ja monipuoliset ripustus- ja valaistusmahdollisuudet.

Näytteilleasettajan käytössä on Optoma led-videoprojektori (liitännät mm. microSD, HDMI, USB), 3 kpl Panasonic PTVW340 videoprojektoreita (3700 lumen, HDMI, 2xVGA, ja S-video liitännät), 3 kpl Genelec 8020-kaiutinta, 2 kpl äänimiksereitä, 3 kpl Koss Porta pro kuulokkeita, laservaaka sekä yleisimmät ripustustarvikkeet.

Gallerian tarkemmat tekniset tiedot:
Taidehallihame_pohjapiirros_ja_tekniikka.pdf